Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is vakmanschap 

Het schilderen van een woning kost vaak veel tijd en moeite als u dit zelf gaat doen en dan is de vraag nog of het eindresultaat is zoals u het zou willen hebben. Daarnaast kunt u tegen onverwachte problemen aanlopen. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • nicotineplafonds (vergeelde vlekken die niet zomaar weg te werken zijn)
  • plekken door lekkage
  • kitnaden die aan vervanging toe zijn
  • schimmelplekken

TOP schilderwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in binnenschilderwerk en weet hierdoor goed om te gaan met veel van de problemen die zich voor kunnen doen. Door de kennis die TOP schilderwerken heeft van materiaal en van de verschillende behandelmethodes kunnen meestal grote of verdere problemen worden voorkomen.

Binnenschilderwerk is van groot belang bij het bepalen van uw sfeer in huis. Dit weet TOP schilderwerken als geen ander en daarom staan wij garant voor een goed eindresultaat.  

Vooraf wordt er met u besproken wat uw wensen zijn. Er wordt gekeken naar mogelijkheden en oplossingen en samen met u maakt TOP schilderwerken een passend plan voor u.

TOP schilderwerken maakt gebruik van hoogwaardige en veilige verfproducten om gezondheidsrisico’s voor u en TOP schilderwerken te voorkomen. 

Bij woningen van 2 jaar en ouder of bij renovatie geldt een BTW- tarief van 9%.                

Voor meer informatie kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of voor direct contact met TOP schilderwerken kunt u bellen met telefoonnummer: 06-40450014 

 

TOP SCHILDERWERKEN VOOR TOP KWALITEIT!